Advies aan ondernemers StartToGrow

Gemeente Etten-Leur heeft zich in 2023 aangesloten bij non-profit stichting StartToGrow. StartToGrow zet zich al jarenlang in voor startende- en groeiende ondernemers. Alle betrokkenen bij de stichting zijn zelf ondernemer, dus ‘Van ondernemers, Voor ondernemers’. Zij bieden coaching, inhoudelijke programma’s en organiseren netwerkevents voor ondernemers.

Wethouder Ger de Weert is verheugd over de samenwerking. “StartToGrow past als organisatie goed in de economische visie en het bevorderen van ondernemerschap in onze gemeente. Wij zien dat meerdere ondernemers uit Etten-Leur de weg naar StartToGrow al vinden om zich te laten begeleiden bij de start- of groei van hun onderneming. Met StartToGrow bieden we ondernemers de kans om te reflecteren; waar wil ik heen met mijn bedrijf en welke stappen kan ik zetten? En dat is ook belangrijk om van een onderneming een succes te maken. Het is dus positief dat we dit partnerschap verder uitbouwen.”

Adriaan Frijters, voorzitter StartToGrow verwelkomt Etten-Leur als vijfde West-Brabantse gemeente bij StartToGrow. “Mooi dat naast Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht nu ook Etten-Leur aansluit. Het past bij onze ambitie om hét loket voor startende- en groeiende ondernemers te worden in West-Brabant.”

Paul Hoogerhuis, teamleider StartToGrow, heeft de afgelopen jaren al meerdere Etten-Leurse ondernemers mogen begeleiden. “Etten-Leur heeft prachtige bedrijven en een ambitieus plan met betrekking tot het bevorderen van ondernemerschap in de gemeente. Wij helpen graag om deze ambities mede mogelijk te maken”