Snel en simpel overlast melden met de BuitenBeter app op je smartphone

BuitenBeter is een gratis app voor de smartphone, waarmee problemen in de buitenruimte kunnen worden gemeld bij de gemeente Etten-Leur. Meer informatie is te vinden op http://www.buitenbeter.nl/

 

Gemakkelijk melden met je smartphone

Losliggende stoeptegels, achtergelaten zwerfvuil, vernield straatmeubilair of verstopte rioleringen in de buitenruimte. Het zijn zaken die vaak door de gemeente opgelost kunnen worden na melding. Je kunt deze meldingen direct doen met je smartphone. Door het sturen van een melding en het bijsluiten van een foto met de exacte locatie help je de gemeente om de buitenruimte mooi en schoon te houden.

 

Terugmelding status

Gemeente Etten-Leur is aangesloten op het BuitenBeter platform, waardoor meldingen van A t/m Z digitaal verwerkt kunnen worden. Dit betekent dat je altijd kunt zien wat de status van je melding is. Ook ontvang je een berichtje wanneer je melding is afgehandeld.

 

Gratis app

BuitenBeter is  beschikbaar voor zes mobiele platformen, namelijk iPhone, Android, BlackBerry, Windows Mobile, Windows Phone en Symbian en werkt in heel Nederland. Op basis van de locatie wordt de melding doorgegeven aan de juiste gemeente.

 

Meldingen openbare ruimte

De app BuitenBeter vervangt de andere manieren van melden niet. Het is een snelle en simpele manier. Je kunt ook nog steeds een melding doen via deze website, email, telefoon of in het stadskantoor.