Snel en simpel overlast melden met BuitenBeter-app

De app BuitenBeter is een gratis app voor de smartphone, waarmee je eenvoudig problemen in jouw straat en wijk kunt melden bij de gemeente Etten-Leur. 

 

Gemakkelijk melden met je smartphone

Losliggende stoeptegels, achtergelaten zwerfvuil, vernield straatmeubilair of verstopte rioleringen in de buitenruimte. Het zijn zaken die vaak door de gemeente opgelost kunnen worden na melding. Je kunt deze meldingen direct doen met je smartphone. Door het sturen van een melding en het bijsluiten van een foto met de exacte locatie help je de gemeente om Etten-Leur mooi en schoon te houden.

 

Terugmelding status

De gemeente Etten-Leur is aangesloten op het BuitenBeter platform. Dit betekent dat je altijd kunt zien wat de status van je melding is. Ook ontvang je een berichtje wanneer je melding is afgehandeld.

 

Gratis app

BuitenBeter is beschikbaar voor zes mobiele platformen, namelijk iPhone, Android, BlackBerry, Windows Mobile, Windows Phone en Symbian en werkt in heel Nederland. Op basis van de locatie wordt de melding doorgegeven aan de juiste gemeente.

 

Meldingen openbare ruimte

De BuitenBeterapp is een snelle en simpele manier om een melding door te geven. Je kunt natuurlijk ook nog steeds een melding doen via het formulier op deze website en via email, telefoon of een bezoekje aan het stadskantoor.