Wat is de voorzieningengids van elz (wmo)?

De voorzieningengids is gemaakt vanuit de vraag van de inwoner. Het is een overzicht van het voorzieningenaanbod bij u in de buurt. De gids is nooit af, er worden steeds nieuwe voorzieningen en producten aan toegevoegd. Loket elz heeft hierover de regie. De gemeente is aangesloten bij http://www.regelhulp.nl/. Hier kunt u veel algemene informatie vinden. In de toekomst wordt Regelhulp met linkjes aan de voorzieningengids gekoppeld. Om de informatie aan te laten sluiten bij uw wensen, is het noodzakelijk dat u ons laat weten wat u mist of wat voor u niet duidelijk is. Dit kan persoonlijk, per email via elz@etten-leur.nl of telefonisch op nummer 076-5024025 (tussen 9.00-12.00 uur). Kunt u niet vinden wat u zoekt, laat het ons dan horen. Natuurlijk helpen we u graag persoonlijk verder.

Hoe werkt de voorzieningengids?

De voorzieningengids heeft een indeling op alfabet. In de informatie treft u linkjes aan naar betreffende organisaties en websites.Heeft u gevonden wat u zocht en wilt u dit graag nog eens op papier nalezen? Dat kan, u kunt de gewenste informatie gewoon uitprinten.

Is er ook een papieren versie?

De voorzieningengids ligt ook in een map op de locaties van Loket elz. Deze worden niet verspreid omdat er steeds wijzigingen doorgevoerd worden. Als u geen computer heeft, kunnen we u informatie toesturen. En natuurlijk helpen we u graag verder bij Loket elz.